DENNE ER UNDER OPDATERING

Amer Javed

Lyngby Køreskole sørger for en solid grunduddannelse, før vi sender dig ud på vejene. Ikke ved at 'rutte' med dine kørelektioner og køreprøver - men ved at sikre dig den bedste Instruktør!

MC-kurserne ved Lyngby Køreskole varetages nu på XX år(!) af Amer Javed . - En top kvalificeret Instruktør

Udgifter til køreprøve nr. 2 - og den mentale lussing, du kan få ved at dumpe - sparer han dig for: Når Amer indstiller dig til prøven, er du åbenlyst KLAR til at føre din maskine ud på vejene på egen hånd.

Når Undervisning er en livsstil ...

Med sammenlagt over 100 års erfaring som motorcyklist, og Instruktør for kommende bilister, motorcyklister, erhvervschauffører - og kørelærere! - er det nærmest tåbeligt at sige Amer imod, når han insisterer på selv at afgøre, hvem han vil føre op til køreprøven og sende ud på vejene med 600 hk imellem benene.

Så din optagelse på MC-kurset vil afhænge af Amers individuelle vurdering af dine forudsætninger for at kunne uddannes til en sikker motorcyklist.

Amer lader dog understrege, at du ' (...) med kørekort til bil og tilstrækkelig erfaring på vejene - eller erfaring med MC fra banekørsel eller lignende almindeligvis vil kunne optages' ... :-)